OVO ĆE ODJEKNUTI: Igor Bišćan poslao jasnu poruku upravi Dinama!

FOTO:

Dinamo Zagreb poražen je u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka od strane grčkog prvaka AEK-a iz Atene. Bilo je 1:2 za Grka nakon velikog preokreta.

Na utakmicu se na konferenciji za medije osvrnuo Dinamov trener Igor Bišćan.

“Nažalost, moram čestitati AEK-u na zasluženoj pobjedi. Mi možemo žaliti za boljim rezultatom, posebno nakon prvog poluvremena, kada je sve izgledalo jako dobro. No u nogometu moraš biti stabilan 90+ minuta i iskoristiti moment kad si nadmoćan te privedeš utakmicu kraju. Težak poraz, ali i suočavanje s realnošću. U prvom dijelu dečki su igrali energičan i hrabar nogomet, ali kako je drugo poluvrijeme odmicalo, tako je kvaliteta padala i na kraju smo izgubili”, započeo je.

Zanimljivo, jedno od pitanja upućeno Bišćanu odnosilo se na njegov odnos s upravom: “Jeste li ljuti na upravu jer nema pojačanja?” Bišćan je na to zagonetno odgovorio:

“Treba reagirati. Ako želimo igrati nogomet visoke kvalitete i biti konkurenti pa čak i na nešto nižem nivou od ovoga, jer igramo na dva kolosijeka, ovo neće biti dovoljno. Puno se priča, malo toga se realiziralo. Ne znam što će biti dalje, ja o tome ne odlučujem. Dotad se borimo s ovim što imamo.

Sve se vidjelo danas. Sjetite se utakmice s Hajdukom. I tad smo imali sličan problem. Ne želim da ispadne da se žalim, ali moramo reagirati. A da ne spominjem mogućnost odlaska igrača, onda će to biti još ozbiljniji problem.

Sigurno da je sad već kasno. Prije mjesec i pol dana smo trebali imati igrače tu da budu spremni odigrati koliko treba. Sat vremena su izgledali baš dobro, ne sjećam se da je AEK u tom periodu uspio išta posebno napraviti osim jedne šanse. Šteta je da se ovako završi.

Jako teško je bilo gledati sudačku nadoknadu i pribojavati se da ćemo primiti još jedan gol i to na najjeftiniji mogući način. Korneri, duge lopte, napamet ubačene lopte… To je jako loš znak. To se ovoj momčadi ne smije dogoditi.”

Komentari

komentara

« Povratak