OVO ĆE ŠOKIRATI NAVIJAČE LIVERPOOLA: Otkriveno koji rival želi dovesti Salaha!

FOTO:

Egipatski napadač, Mohamed Salah, sigurno nije zadovoljan kako je završila ova sezona za Liverpool. Engleski velikan imao je priliku osvojiti ‘povijesnu’ četvorku, ali na kraju su se ipak morali zadovoljiti FA Kupom i Liga kupom. U prvenstvu bolji je bio City, a u finalu Lige prvaka koban je opet bio Real Madrid.

Svi već dobro znamo kako se Salah mjesecima nateže s upravom Liverpoola oko novog ugovora. Naime, njegov aktualni ugovor traje do ljeta 2023. godine, a već od prvog siječnja ima pravo pregovarati s bilo koji klubom. Naravno, ukoliko uopće dođe do toga. Tako se Liverpool našao u čudnoj situaciji: ili će prodati Salaha ovog ljeta ili će Salah otići potpuno besplatno.

Mirror tako danas piše da su predstavnici Salaha kontaktirali Manchester City te kako su spremni za senzacionalni transfer na Etihad. Osim Egipćanina, Pep Guardiola u svojim redovima želi vidjeti Mason Mounta iz Chelseaja.

Inače, neki drugi izvori tvrde kako Salah ne bi imao ništa protiv da potpiše novi dvogodišnji ugovor, ali u njemu, naravno, želi bitno veću plaću nego koju trenutno ima. I tu je očito nastao problem koji traje već neko vrijeme…

BOMBA ZA POČETAK PRIJELAZNOG ROKA: LEGENDARNI ‘VATRENI’ DOLAZI U HAJDUK?

Komentari

komentara

« Povratak