OVO JE ŽALOSNO: Pogledajte kako je Torcida najavila derbi protiv Dinama!

FOTO:

Pred nama je novi veliki derbi između Hajduka i Dinama koji se igra u nedjelju s početkom u 18:00. Ovog puta se igra na Poljudu, a u pitanju je deseto kolo HNL-a 2023/24.

Ni ovog puta nije moglo proći bez pomalo bizarnog bockanja od strane Torcide, navijača Hajduka. Naime, u najavi utakmice napisali su kako je Dinamo zapravo “mafijaško-udbaška kreature koja se (još uvijek) smatra nogometnim klubom”.

“Skupa smo lansirali Hajduk u svjetski vrh po broju članova, ali ono pravo tek je prid nama! U nedilju se igra derbi, a uoči utakmice idemo pokazati još jednom što je Hajduk i koliko ga volimo! Zbog toga, okupit ćemo se sutra (subota) u 17.30 kraj Galeba (pokraj ulaza za Istok) i zajedno ohrabriti igrače i odvesti ih do pobjede koja nam svima život znači.

Snažno, glasno, srčano, do kosti, požrtvovno i hajdučki! Onako kako očekujemo od Hajduka da istrči u nedjelju protiv mafijaško-udbaške kreature koja se (još uvijek) smatra nogometnim klubom, ali i svaku sljedeću utakmicu pred nama!

Nakon toga, svi skupa idemo na Rivu gdje ćemo spektakularno obilježiti povijesno ostvarenje i nevjerojatnu brojku od 100.000 članova! Vidimo se sutra, svi na trening”, poručila je Torcida na društvenim mrežama.

Komentari

komentara

« Povratak