OVO SU KATASTROFALNO ODRADILI: Maribor za Vipotnika od Dinama tražio gotovo 4 milijuna eura, a evo za koliko ga je sad prodao!

FOTO:

21-godišnji slovenski napadač Žan Vipotnik bio je na korak do potpisa za zagrebački Dinamo, ali je na kraju cijeli posao ipak propao.

Neki naši mediji prenijeli su kako je sve propalo zbog prevelike odštete koju je tražio Maribor, klub mladog napadača. Podsjećamo, Dinamo je maksimalno nudio 2.8 milijuna eura, a čak su se neki igrači spominjali u kontekst Maribora gdje su trebali nastaviti karijeru. Ipak, Slovenci su povećali letvicu pa su tražili veći inzos jer su tvrdili kako postoje ponude od 4,5 milijuna eura.

Igračev agent Sašo Župan je u više navrata izjavljivao kako svaka ponuda manja od tri milijuna eura nije ozbiljna te je pričao o interesu nekoliko bundesligaških klubova i škotskog velikana Celtica. Već tada se pisalo da Dinamo nema interes nastaviti lov na Vipotnika. Također se spominjao američki MLS i Francuska.

A čini se kako mladi napadač karijeru ipak nastavlja u Francuskoj. Naime, slovenski mediji pišu kako će Maribor za svog napadača dobiti svega 1,5 milijuna eura! Za 21-novopečenog slovenskog napadača najviše je zagrizao francuski prvoligaš Metz.

Bilo kako bilo, hrvatski prvak na kraju ipak nije prihvatio ucjene od strane Maribora…

Komentari

komentara

« Povratak