PIQUE BRUTALNO ISKREN: “Svake godine smo sve gori i gori…”

FOTO:

Barcelona je sinoć pobijedila kijevski Dinamo 2:1, ali nije nimalo impresionirala. Leo Messi je već u petoj minuti zabio iz penala, Gerard Pique je povisio u 65. minuti, a Viktor Cigankov je smanjio u 75. i uveo Katalonce u nervoznu završnicu.

Strijelac drugoga gola nakon utakmice priznao je da puno toga nije štimalo, ne samo sinoć, nego na razini cijele sezone. “Dobro smo počeli, mogli smo zabiti 2-3 gola, ali nismo i to je zakompliciralo utakmicu. Pod pritiskom nismo imali kontrolu, na trenutke je bilo nelagodno, ali najvažnija su tri boda”, rekao je Pique.

“Ima stvari koje trebamo popraviti. Ponekad pritisak nije dobar. Nismo bili koordinirani, ali moramo ići dalje i napraviti zaokret u domaćem prvenstvu”, rekao je 33-godišnji stoper koji se prisjetio da je i svoj prvi gol u Ligi prvaka postigao baš protiv Kijevljana.

“Klub je takav kakav je, u prijelaznom razdoblju. Mislim da je važno napraviti zaokret jer je trend takav da smo svake godine sve gori i gori. U klubu poput Barcelone ne može biti tranzicijske godine. Slijede izbori i u nadolazećim mjesecima vidjet ćemo promjene. Nije nam ovo laka godina, ne samo zbog okolnosti. Ali život se mijenja i tu smo gdje jesmo”, kaže Pique, prenosi index.hr.

Komentari

komentara

« Povratak