SLUŽBENO: Evo kada izlazi Football Manager 2024!

FOTO:

Kako prenosi ugledni hrvatski gaming portal, HCL.hr, Football Manager 2024 bit će zadnji dio serijala kakvog poznajemo, a ove jeseni pojavit će se na najviše platformi do sada.

Datum izlaska za igru postavljen je na 6. 11. 2023., a tada će igra izaći za PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, iOS i Android. Verzija za PC i Xbox od istog će datuma biti dostupna na Game Pass pretplati. Mobilne verzije menadžera bit će dostupne jedino uz pretplatu na Netflix.

Igra će koštati 60 eura, ali ako ju naručite prije 6. 11. dobit ćete popust od 10%. Prednarudžbom PC verzije također se dobiva rani pristup beta verziji dva tjedna prije izlaska.

Razvojni tim Sports Interactive ovogodišnje izdanje menadžera naziva najkompletnijim do sada. Prvi put u povijesti serijala postojat će opcija da se nastavi igranje sa snimljenim pozicijama iz prošlogodišnje igre (FM23).

Novosti u gameplayu uključivat će osvježeni sustav smišljanja udaraca iz prekida te “pametnije” opcije za transfere i vođenje financija. Više detalja o novostima bit će objavljeno tijekom ovog mjeseca.

Komentari

komentara

« Povratak