Srpski klub istupio iz svih natjecanja: “Započet ćemo nešto što još nitko nije vidio”

FOTO:

Borac iz Čačka, srpski niželigaš, istupio je iz svih natjecanja. Njihovi nogometaši tvrde da su izigrani i da im još nisu isplaćene plaće.

Sve su htjeli riješiti mirnim putem, no sada su zaprijetili ozbiljnim priopćenjem.

“Obavještavamo javnost da smo dana 25. svibnja 2020. poslali pismo na adresu grada Čačka kojem smo dali rok od 10 dana da se mirnim putem dogovorimo o isplati dugova koji FK Borac ima prema nama, po konačnim sudskim presudama nadležnih sudskih organa. FK Borac bio je financiran iz gradskog budžeta, predstavnici grada bili su u upravljačkom tijelu kluba, a odluka o istupanju iz svih natjecanja i dovođenje FK Provo (sadašnji FK Borac 1926) u Čačak učinjeno je uz prešutnu podršku grada Čačka, a s jasnom namjerom da nam se ne plate pošteno zarađene plaće. Grad Čačak smatramo najodgovornijim za to što smo kao bivši igrači FK Borac izigrani, iako smo naš posao radili pošteno, s uspjehom i preživjeli smo sa svojim obiteljima teško razdoblje u klubu i životu.

Ako grad Čačak ne bude ispoštovao naš zahtjev, ne pozovu li nas na dogovor i ne ponude rješenje u roku od 10 dana, mi ćemo se okupiti ispred gradske općine gdje ćemo za početak detaljno obavijestiti javnost o svim detaljima vezanim za FK Borac, nakon čega ćemo započeti protest kakav nije još zabilježen u nogometnom svijetu. Također, ne želimo da naše nezadovoljstvo i ogorčenje bilo tko dovodi u vezu s politikom ili političkim strankama. Mi smo obični građani, sportaši, politikom se ne bavimo, niti nas politika zanima.”

OBJAVLJENA ŠOKANTNA SNIMKA: IGRAČ DINAMA DOBIO TAKVU ŠAMARČINU DA SE SRUŠIO SA STOLCA!

EVO KAKO SMANJITI TROŠKOVE: Na ove igrače Barcelona više ne računa!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak