SVE JE DOGOVORENO: Evo koga preuzima legendarni Ancelotti nakon Real Madrida!

FOTO:

Legendarni talijanski stručnjak, Carlo Ancelotti, spreman je nakon Real Madrida baciti se u svijet reprezentacija.

Naime, brazilski mediji objavili su senzacionalnu vijest kako će 64-godišnji stručnjak preuzeti Brazil u ljeto 2024. godine. Ono što je zanimljivo je informacija da su Brazilci očekivali kako će Talijan dobiti otkaz u Realu nakon što nije uspio osvojiti Ligu prvaka ili prvenstvo, ali to se ipak nije dogodilo.

Ancelotti je ipak osvojio Španjolski Kup, Svjetsko klupsko prvenstvo i Europski Superkup. Nakon ispadanja u Ligi prvaka od Manchester Citya uvelike se pričalo kako se sprema otkaz Ancelottiju, ali sve to demantirao je gazda Florentino Perez izjavivši kako ima punu podršku kluba.

Braziski mediji navode da će predsjednik saveza Ednaldo Rodrigues 30. lipnja objaviti kako će se reprezentacija funkcionirati dok Ancelotti ne dođe.

Zanimljivo, Ancelotti je trenersku karijeru zapravo i započeo u reprezentaciji gdje je od 1992 do 1995. godine radio kao asistent velikom Arrigo Sacchiju u Italiji. Nakon toga redom je vodio ove klubove: Reggiana, Parma, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, Napoli, Everton te opet Real Madrid.

Komentari

komentara

« Povratak