Transfermarkt procijenio kolika je šansa da Perišić dođe u Hajduk, veća je nego jučer

FOTO:

Najpoznatiji stručnjaci za transfere u svijetu ovih dana pišu o prelasku Ivana Perišića iz Tottenhama u Hajduk.

Podsjetimo, Perišić je pod ugovorom s Tottenhamom i za sljedeću sezonu, a navodno postoji nekoliko opcija između kojih može birati. Postoje ozbiljne ponude iz Saudijske Arabije i kontakti s Fenerbahčeom, spominjao se mogući povratak u Inter, no Hajduk se sve više i češće gura kao kandidat u kojem bi hrvatski reprezentativac mogao zaigrati u smiraju karijere.

Talijanski novinar Gianluca Di Marzio ustvrdio je da je Perišić spreman za povratak, njegov turski kolega Ekrem Konur potvrdio je da je Hajduk blizu realizacije tog posla, a Nicolo Schira dodao da je za Perišića spreman ugovor do 2025. Fabrizio Romano tvrdi da konačna odluka o Perišiću u Hajduku još uvijek ne postoji.

Transfermarkt, specijalizirani portal za nogomet, prekjučer je procijenio da su šanse za realizaciju Perišićevog transfera u Hajduk 55 posto, a jučer oko 65 posto. Danas su na istom portalu šanse veće i iznose 79 posto.

Nakon završetka priprema u Sloveniji Hajdukov trener Ivan Leko odgovorio je na pitanje dolazi li 34-godišnji Perišić u splitsku momčad.

“Ne znam ništa o Perišiću, kako vi mene pitate tako mogu i ja vas pitati. Ja sam trener, ne bavim se time, imamo skaute, direktora i predsjednika”, rekao je Leko.

LANSIRANA JE VELIKA SENZACIJA: HAJDUK KRADE VELIKU ŽELJU DINAMA!?

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak