TUŽNE VIJESTI: Preminuo legendarni nogometaš Real Madrida

FOTO:

Nekadašnji kapetan kolumbijske nogometne reprezentacije Freddy Rincon preminuo je u dobi od 55 godina od posljedica prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak u Caliju.

Rincon je upravljao vozilom koje se sudarilo s autobusom te je zadobio teške ozljede glave. “Usprkos naporima naših liječničkih timova, Freddy Eusebio Rincon je preminuo”, kazao je direktr bolnice u Caliju gdje se Rincon nalazio nakon nesreće.

Tijekom karijere veliki Kolumbijac je igrao u Europi za Napoli i Real iz Madrida, 2000. godine je bio kapetan braziolskog Corinthiansa koji je osvojio prvo Svjetsko klupsko prvenstvo, a nastupio je i na tri svjetska prvenstva s reprezentacijom Kolumbije (1990, 1994, 1998).

Za reprezentaciju Kolumbije upisao je čak 84 nastupa, a pritom je postigao 17 golova. Za reprezentaciju je igrao 11 godina, a nakon karijere je kratko imao trenersku karijeru vodeći Iraty Sport Club, Sao Jose, mlađe uzraste u Corinthiansu, Flamengo de Guarulhos i posljednji posao kao asistent u Atletico Mineiru.

TUGA U NOGOMETNOM SVIJETU: UGASIO SE KULTNI TALIJANSKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak