VRAĆA SE U EUROPU, ALI NE U DINAMO: Je li Arijan Ademi pred novim transferom!?

FOTO:

Legendarni kapetan Dinama, Arijan Ademi, napustio je klub iz Maksimira krajem ožujka kada se zaputio u daleku kinesku avanturu. Njegov novi klub postao je Beijing Guoan.

Popularni ‘Aki’ otišao još dok je trener bio Ante Čačić, a u međuvremenu on je vrlo brzo nakon toga dobio otkaz pa je došao Bišćan. Ovog ponedjeljka bivši je postao i on pa se tako dolaskom Jakirovića otvorila priča o senzacionalnom povratku Ademija u Dinamo.

Velika većina podržava mogući povratak Ademija, što je bilo i očekivano, jer se ipak radi o pravoj legendi kluba. Ali, logično, to što plavi klub želi vratiti svog bivšeg kapetana, što su kontakti uspostavljeni, ne znači da će do povratka i doći.

Naime, Sportske novosti su jučer pisale kako se pojavila priča da ga u Trabzonspor želi dovesti Nenad Bjelica, što je logično, jer bivši trener Dinama je imao fantastičan odnos s Ademijem. Možda vam najbolje govore uspjesi koje su zajedno ostvarili od 2018. pa do 2020. godine.

Bjelica je doveo nesretnog Mislava Oršića, želi i Brunu Petkovića, želi igrače s kojima je u Dinamu napravio rezultat koji je ostao posebno zapisan u klupskim almanasima.

Ostaje nam za vidjeti kako će se rasplesti ova priča…

Komentari

komentara

« Povratak