ZATO SU MOĆNI KAD JE NAJTEŽE: Dalić otkrio što je Perišić napravio nakon primljenog gola u 96. minuti!

FOTO:

Hrvatska je sinoć slavila s 4:2 protiv Nizozemske u Rotterdamu, u polufinalu Lige nacija. U finalu je čeka pobjednik susreta Italija –Španjolska.

Dalić otkrio detalje

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon pobjede protiv Nizozemske, nije skrivao ponos i zadovoljstvo.

„Opet smo pokazali snagu i karakter. Nismo krenuli dobro, primili smo gol, a onda smo počeli igrati. Bilo je teže vratiti se nakon drugog gola. To smo već napravili tko zna koliko puta. Napravili smo čudo, srebro, bronca, a sada može biti i zlato. Dobiti Nizozemsku u Rotterdamu, nije izgubila 23 godine i tridesetak utakmica. Sjajno i veličanstveno!

Dalić se još jednom naklonio kapetanu Luki Modriću:

„On je kapetan, prva violina, ključan igrač reprezentacije. Odigrati 120 minuta u 38. godini. Možemo mu se samo diviti na koji način to radi. Nije kalkulirao nakon završetka sezone, došao je to odraditi maksimalno. Ovi igrači nisu išli raditi transfere, nego su ostali boriti se za Hrvatsku. Modrić je predvodnik toga, zaslužio je zlatnu medalju.”

Izbornik je otkrio i kakva je bila atmosfera nakon šokantnog pogotka Nizozemaca za izjednačenje u 96. minuti:

„Perišić nas je sve osokolio. Pritrčao je klupi nakon što smo dobili gol i dobacio: ‘Smirite se, bit će dobro.’ On je svojom gestom pokazao koliko vjeruje momčadi. Podigao nas je i onda smo i mi ostali mirni. Nismo paničarili, pribrali smo se i dogovorili da nastavimo igrati napadački.”

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak