ZVIJEZDA OSIJEKA: “Kad bih rekao što mislim o utakmici s Dinamom, dobio bih 10 utakmica kazne…”

FOTO:

Prošlo je točno tjedan dana od utakmice Osijek – Dinamo u kojoj su gosti slavili 2:3. Gledali smo vrlo uzbudljivu završnicu, za neke i vrlo kontroverznu s obzirom da je Dinamo nakon VAR provjere dobio dva jedanaesterca.

Oba kaznena udarca uspješno je realizirao kapetan Dinama, Bruno Petković. Na kraju utakmice vidjeli smo vatrene izjave od strane trenera i sportskog direktora Osijeka, a vrlo burno bilo je i na društvenim mrežama. Ipak, kasnije je Bruno Marić na presici objasnio zašto su sudačke odluke bile ispravne iako ni to nije smanjilo raspravu.

Štoviše, rasprava traje još uvijek. Tako je Kristijan Lovrić, inače drugi najskuplji transfer Osijeka u povijesti, u razgovoru za STV kazao što misli o kontroverznoj utakmici:

“Kad bih rekao što mislim o utakmici s Dinamom, dobih bih deset utakmica kazne, ali samo ću reći da ćemo se dići i da ćemo biti još jači. Vjerujem da će me konačno krenuti gol. Što se više time opterećujem teže mi je zabiti, ali pucamo na visoko bez obzira na sve jer ovaj grad i klub to zaslužuju. Idemo pucati na visoko, ma, da budemo prvi”, rekao je Lovrić za STV.

Podsjetimo, Dinamo je na Opus Areni do preokreta došao golom Petkovića iz penala u 90. i 99. minuti i to nakon intervencije VAR-a. Sudac Mario Zebec nije sudio ni ruku Nejašmića ni prekršaj Mkrtčjana na Periću, ali je to učinio nakon pregleda snimke.

Komentari

komentara

« Povratak