KAKAV LIK: Mourinho „objasnio“ zašto je Liverpool pobijedio njegov United!

FOTO:

U velikom derbiju u Premier ligi, Liverpool je na Anfieldu pobijedio Manchester United rezultatom 3-1. „Redsi“ su ovom pobjedom došli do rekorda od 18 uzastopnih ligaških utakmica bez poraza, što je novi klupski rekord.

Mou ima logično „objašnjenje“

Liverpool je u velikom derbiju nadmoćno savladao Manchester United, 3-1. Golove za „Redse“ su postigli Sadio Mane, te dva Xherdan Shaqiri. Za United je zabio Jesse Lingard, dok je Dejan Lovren odigrao cijelu utakmicu za domaćina.

Naravno, po dobrom starom običaju, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho nakon utakmice je opet imao „izljeve“.

„Liverpool je jaka momčad, ali uvijek je teško primiti golove u trenucima kada smo ih mi primili. Nismo se mogli nositi s pritiskom ‘redsa’, ali mislim da smo bili smireni. Shaqiri je postigao dva lagana gola, a kako su se lopte odbile, nije bilo šanse da ih naš golman zaustavi. Ako govorimo o sreći, onda pričate od njihovom drugom i trećem golu.“, objasnio je Mourinho u svom stilu.

Novinare je zanimalo i kako misli popraviti stanje u momčadi.

„Kako mislite popraviti stvari? Osvojiti naslov? Ne, ne. Možemo još uvijek završiti na četvrtom mjestu. Nije lako, sigurno ćemo biti među najboljih šest, ali najbolje što možemo izvući ove sezone je četvrto mjesto. Sada gledamo prema petom mjestu, a kasnije prema četvrtom.“, naglasio je Mou.

Također, novinari su upitali Mourinha misli li da svi igrači „ginu“ na terenu na što je „Special One“ odgovorio:

„Jeste li vi to moje igrače nazvali nepoštenima? Ja vjerujem da su pošteni, a vi vjerujete da su nepošteni. Oni daju svoj maksimum, svaki dan, svaku minutu. Ako neće davati maksimum, onda ih možete nazvati nepoštenim.“

Teška ozljeda vratara BiH reprezentacije, travnjak napustio na nosilima!

SHOW NA ANFIELDU: Sjajni Shaqiri odveo Liverpool do pobjede u najvećem engleskom derbiju!

Komentari

komentara

« Povratak