HNS POTVRDIO VELIKU POBJEDU: Predsjednik Kustić otkrio fantastičnu vijest!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila je dvije pobjede u rujanskom ciklusu (Latvija kod kuće i Armenija u gostima). No, nakon utakmice protiv Latvije pričalo se o faraonskoj kazni od strane UEFA-e zbog ustaške zastave.

Točnije, na toj utakmici predstavnik organizacije FARE uočio je ustašku zastavu na tribini s hrvatskim navijačima na Rujevici, zbog čega je UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a.

Zbog toga se strepilo kako će Vatreni igrati bez gledatelja sljedeću utakmicu koja je protiv Turske u Osijeku. Ipak, predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, oduševio je izvanrednom presicom gdje je otkrio kako Vatreni ipak nisu kažnjeni zatvaranjem tribina:

“Stadion u Osijeku bit će otvoren, imat ćemo gledatelje. Kazna je 10.000 eura, tisuću gledatelja manje i dvije godine kušnje. Uistinu smo sretni i zahvalni, ovo je velika pobjeda HNS-a i svih naših navijača. Vidimo da je UEFA prepoznala što smo napravili kako bismo njima pokazali pravu stvar.

HNS se uistinu bori protiv svih vrsta diskriminacije i rasizma. Ovaj smo put to pokazali. Velik interes bio je, osobito zato što je utakmica s Turskom važna. Hvala pravnom timu, koji je radio na objašnjenju prema UEFA-i. Bilo je to na dosta stranica.

Prije toga je prethodno bilo zatvaranje disciplinskog postupka protiv Armenije. Hvala i MUP-u, prekršajnom sudu i svima koji su sudjelovali u pronalasku počinitelja, koji su sankcionirani. Hvala i našem odjelu za sigurnost koji vodi gospodin Jurjević”, rekao je Kustić.

Komentari

komentara

« Povratak