JE LI HAJDUK S OVIM DOTAKNU DNO? Pogledajte smiješno obrazloženje zbog izostanka čestitke Modriću!

FOTO: Miranda Cikotić / Pixsell

Luka Modrić jučer je ispisao povijest osvojivši nagradu za najboljeg igrača svijeta. Povodom toga gotovo svaki naš prvoligaški nogometni klub na pristojan način odao je počast najvećem hrvatskom nogometaš u povijesti, osim samo jednog. Da, u pitanju je Hajduk Split…

NAVIJAČI OGORČENI

Splitski Hajduk i dalje nastavlja udarati svoju politiku. Dok su ostali hrvatski klubovi postupili korektno i uputili čestitke našem kapetanu, Bijeli na to nisu ni pomislili. Poprilično je sramotno da splitski klub na ovaj način izražava bojkot prema reprezentaciji i našim igračima, njihovi brojni bivši članovi nosili su kockasti dresa sa ponosom.

Tog istog Luku Modrića mogli su angažirati još i dječačkim danima, ali je netko od stručnjaka procijenio da je mršav i netalentiran. Tko im je za to kriv? Sami sebi, naravno.

Navijači Hajduka ostali su začuđeni što njihov voljeni klub nije čestitao Modriću na osvojenoj nagradi. A čak smo i mi dobili u inboxu razne poruke kako je službena stranica Hajduka počela banirati i brisati komentare koji pozivaju da se lijepo čestita Modriću!?

No, splitski klub to očito ne želi napraviti pa se zbog toga javio s vrlo čudnim i bizarnim objašnjenjem:

“Polako, ali vrlo ozbiljno poprima apsurdnu, a bit ćemo toliko slobodni pa kazati i – smiješnu, konotaciju svaka situacija oko toga tko je kome, kako, zašto i zbog čega na nečemu čestitao ili možda nije. Isto tako, sada već pa kronično forsirano potenciranje teze među najširom javnošću kako je HNK Hajduk nekome čestitao i na koji način na nekom rezultatu te na tome prikupljanje bilo kakvih poena, ovakvih ili onakvih, smatramo neprimjerenim pa i štetnim.

HNK Hajduk je čestitao i čestitat će svakom pojedincu ili grupi koji su na bilo koji način vezani uz Klub ili grad Split. Bilo kakvo trgovanje jeftinim poenima nas ne zanima.

HNK Hajduk Split”

Nakon te objave mogli smo vidjeli gomilu negativnih komentara od strane simpatizera Hajduka. Razočarani su što Hajduk nije pokazao veličinu u povijesnom danu za hrvatski nogomet te da su zapravo pokazali koliko su mali.

Pojedini navijači također iznose kako su čak i pomogli Luki da postane najbolji na svijetu. Naime, tu se misli na famoznu probu u Hajduku koju Modrić nije prošao jer je bio malen i slab.

SVE S RAZLOGOM: ŠUKER, CAPELLO I FORLAN DOBRO POPLJUVATI MESSIJA I RONALDA!

KAKAV GOSPODIN: Ramos se naklonio Modriću, a onda bocnuo Ronalda i Messija!

Komentari

komentara

« Povratak