POVRATAK TRENERSKOM POSLU: Evo koji klub bi trebao preuzeti Krunoslav Jurčić!

FOTO:

Poznati hrvatski strateg, Krunoslav Jurčić, kojeg najviše pamtimo po tome da je čak tri puta bio trener zagrebačkog Dinama, u narednim danima bi se trebao vratiti trenerskom poslu nakon što ga nije bilo čak dvije i pol godine.

53-godišnji Jurčić posljednji posao imao je u UAE-u gdje je vodio tamošnji AL-Nasr SC. Klub je preuzeo 17. listopada 2019. godine, a tamo je bio sve do 2. veljače 2021. godine. Nakon toga smo ga mogli vidjeti samo u trenerskim kombinacijama za neke domaće prvoligaške klubove.

No, sada bi se trebao zaista vratiti pravom poslu. Naime, slovenski Sportklub donosi kako je Krunoslav Jurčić glavni favorit za klubu tamošnjeg Maribora! U tom klubu otkaz je dobio Damir Krznar kojem su presudili loši rezultati u prvenstvu. Krznar je bio peti hrvatski trener u Mariboru, a prije njega su u ovom klubu radili Ivo Šušak, Ante Čačić, Krunoslav Jurčić i Sergej Jakirović.

Zanimljivo, Jurčić je već bio trener Maribora. Bilo je to od kolovoza 2015. do veljače 2016. i u 16 utakmica doživio samo dva poraza, navijači su brzo zavoljeli njegov ofenzivni stil nogometa, ali je tadašnji sportski direktor Zlatko Zahovič bio nezadovoljan pa je došlo do prekida suradnje.

Jurčić je kasnije vodio turski Adanaspor, saudijski Al Nassr te Baniyas i Al Nassr iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Komentari

komentara

« Povratak