SREĆA JE KRATKO TRAJALA: Edenu Hazardu propao već dogovoren angažman!

FOTO:

Eden Hazard bio je na korak do velikog transfera koji bi mu omogućio da ponovno igra u Ligi prvaka. Na žalost, sreća je kratko trajala…

Stigao demant

Eden Hazard je za vrijeme svog igranja za Chelsea bio među najboljim igračima svijeta. Odlaskom u Real Madrid njegova je karijera nazadovala, ponajprije zbog problema s ozljedama. Konačno, krajem prošle sezone je raskinuo suradnju s „kraljevima“ te se počelo nagađati kako će se umiroviti. Tu je priču dodatno potpirila činjenica da se oprostio od reprezentacije Belgije.

Ipak, posljednjeg dana prijelaznog roka stigla je vijest kako će karijeru nastaviti u Belgiji, u Royal Antwerpu. Sve je već bilo dogovoreno, i navodno se radilo o jednogodišnjem ugovoru s opcijom produženja za još jednu sezonu. Hazard bi tako ponovno nastupao u Ligi prvaka. Podsjetimo, Antwerp je završio u grupi s Barcelonom, Shakhtarom i Portom.

Na žalost, ubrzo je stigao demant cijele priče te se ispostavilo kako Hazard i dalje traži novi angažman. Spomenimo kako Balgijac prema Transfermarktu trenutno vrijedi pet milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak