TAMO ĆE SIGURNO IGRATI: Evo gdje na posudbu odlazi Marko Brkljača!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb danas će zaključiti ljetne pripreme dvobojem protiv Sparte Prag. Utakmica počinje u 16:00.

Na pripremama se nije našao mladi talent Marko Brkljača koji je prošle godine došao iz splitskog Hajduka. Iako trener Igor Bišćan trenutno ne računa na njega, neki su to čak protumačili kako je otpisan u Maksimiru.

Međutim, to ipak nije istina. Inače rođeni Zadranin otići će na posudbu u slovenski Aluminij Kidričevo, prenosi Germanijak.hr. Ta posudba bi mogla biti jedna vrlo jaka priča.

Naime, Maksimiru se ozbiljno razmišlja da upravo Aluminij postane nova Dinamova filijala, kao što je to, primjerice, Radomlje Hajduku. Dinamo i Aluminij već razgovoraju o toj ideji, a hoće li se ona i ostvariti, vidjet ćemo.

Na posudbu će u Sloveniju nakon priprema i Jakov Gurlica. On neće u Aluminij, već u ljubljanski Bravo, jer ta je suradnja već ranije dogovorena. Trebao je ići i prije početka priprema, ali na kraju je Bišćan odlučio voditi ga u Sloveniju pa je odradio kompletne pripreme s Modrima.

Komentari

komentara

« Povratak