TUGA NA OTOKU: U tragičnoj nesreći preminuo vlasnik poznatog kluba

FOTO:

John Berylson, vlasnik i predsjednik slavnog engleskog kluba Millwalla, preminuo je u 70. godini nakon tragične nesreće koja se dogodila u utorak, priopćili su iz kluba.

Millwall nije otkrio o kakvoj nesreći se radi. Berylson, američki milijunaš i filantrop, klub je preuzeo prije više od 15 godina.

“Slomljena srca i s najdubljim žaljenjem javljamo da je preminuo naš voljeni vlasnik i predsjednik John Berylson. John, koji je prošli mjesec proslavio 70. rođendan, život je izgubio u tragičnoj nesreći u utorak ujutro i naše su misli s njegovom suprugom Amy, njegovo troje djece Jennifer, James i Elizabeth i ostatkom obitelji Berylson.

Johnova iznenadna i tragična smrt će nesumnjivo utjecati na sve one koji su imali sreće da ga upoznaju. Bio je velik čovjek, nevjerojatno predan svojoj obitelji i osoba ogromne velikodušnosti, topline i dobrote. Živio je život iz priča, pun boja i radosti, i bio je beskrajno pažljiv prema drugima s nepresušnom željom da podijeli svoja znanja i iskustva kako bi pomogao ljudima.

Pod Johnovim strastvenim vodstvom Millwall je ispisao velike uspjehe i postao stabilan klub. Otkako je prvi put došao u klub 2006. godine, vodio nas je kroz neke od najvećih trenutaka u povijesti Millwalla i njegov utjecaj je bio ogroman. John je pričao i o novoj sezoni i viziji za budućnost, a svaki budući uspjeh će biti njemu na spomen i čast. To će biti njegovo nasljeđe. John je uživao u klupskom statusu i mentalitetu. Poistovjećivao se s vrijednostima kluba i obožavao navijače Millwalla. Bio je odan svojem radnom kolektivu i njima i navijačima će sigurno nedostajati”, objavio je engleski drugoligaš.

ODLIČAN TRANSFER: BORNA SOSA SVE DOGOVORIO S NOVIM KLUBOM!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak