Upitna utakmica Hrvatske i Slovačke zbog nevremena. Već se zna zamjenski termin

FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL

Zbog najavljenog nevremena utakmica Hrvatske i Slovačke, koja bi se trebala igrati u subotu od 20:45 na Rujevici, mogla bi biti pomaknuta.

Državni hidrometeorološki zavod za subotu navečer aktivirao je tri alarma. Žuti zbog olujnog vjetra, narančasti zbog nevremena i crveni zbog moguće kiše. Prognoze govore da se kiša očekuje od sredine dana prema navečer. Rijeka je na granici između umjerene i jake kiše pa je utakmica odluke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo pod velikim znakom pitanja.

Ako se prognoze ispostave točnima, doznajemo da bi se utakmica mogla pomaknuti za nedjelju u 14:30, iako informacije iz Rijeke govore kako bi Rujevica trebala na kraju izdržati, a utakmice se odigrati kako je i dogovoreno, u subotu.

Hrvatska je već imala slično iskustvo, i to protiv Kosova na Maksimiru 3. rujna 2017. godine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Tada se igralo 20-ak minuta, a onda je utakmica prekinuta i od spomenute minute nastavljena sutradan od 14:30. Hrvatska je na kraju teškom mukom slavila 1:0 golom Domagoja Vide u 74. minuti.

Također, na Rujevici je 25. veljače 2018. godine odgođena utakmica Rijeke i Dinama zbog jakog vjetra i djelomično zaleđenog travnjaka. Suci su tada na teren izašli s kapetanima i predstavnicima klubova. Dinamo je htio igrati, ali su suci bili protiv odigravanja utakmice jer su smatrali da travnjak ne ispunjava uvjete za igru.

TO SU MEKUŠCI: BILD OTKRIO POPIS IGRAČA KOJI SU SRUŠILI KOVAČA!

PREKRASNA GESTA: Čondrić i Livaković kupili auto legendarnom treneru golmana!

Komentari

komentara

« Povratak