VELIKE VIJESTI NA POLJUDU: Legendarni trener Arsenala dolazi u Hrvatsku!

FOTO:

Splitski Hajduk imenovao je novog trenera nakon što su raskinuli suradnju s Harijem Vukasom. Na čelo stručnog stožera stigao je dosadašnji voditelj škole Luka Kaliterna, Boro Primorac. Prekaljeni nogometni stručnjak je 21 godinu bio pomoćnik Arseneu Wengeru u Arsenalu te Nagoyi, Topnici su pod vodstvom ovog dvojca osvojili tri Premiershipa te igrali finale Lige prvaka.

Primorac je imao press konferenciju prije utakmice s Osijekom koja se igra u subotu od 17 sati na Poljudu. Novinare je zanimalo da li se čuo s bivši suradnikom, Wengerom.

“Jesam, čuli smo se jutros. Pitao me jesu li restorani kod nas otvoreni jer kod njega nisu. Ja mislim da će on doći. Bilo bi mi drago da vidi Hajduk, a ja sam ga uvijek htio dovesti. Korona mi je poremetila dosta planova. Htio sam mlade poslati na koju utakmicu u Europu, poslati trenere vani da se uče, ali eto” – izjavio je Primorac, prenosi Index.hr.

Legenda Hajduka je još trenirala Cannes i Valenciennes te reprezentaciju Gvineje Bissau, kao igrač je nastupao za splitske Bijele, Cannes, Lille dok mu je prvi klub bio Velež.

Komentari

komentara

« Povratak