BREAKING NEWS: Igor Bišćan dobio otkaz! Evo tko je nasljednik…

FOTO:

Vodeći hrvatski mediji prenijeli su kako je Igor Bišćan sporazumno raskinuo ugovor s Dinamom! Naravno, posao je izgubio zbog nevjerojatnog ispadanja od grčkog prvaka AEK-a iz Atene u trećem pretkolu Lige prvaka.

Osim toga, aktualni hrvatski prvak zaostaje čak osam bodova za Hajdukom iako Dinamo ima jednu utakmicu manje. Bišćan je tako otkaz dobio unatoč izjavi Darija Šimića, koji je jučer rekao: “Vjerujem da je ovo strašan šok za trenera i stožer. Imaju našu maksimalnu podršku, kao što su imali i do sada. Na raspolaganju smo im. Oni su ti koji moraju analizirati svoj posao i vidjeti kako da podignu ekipu.”

Također se dodaje kako je nasljednik već spreman, a to je navodno Goran Tomić. On je trenutno bez angažmana. Tomićev posljednji klub bio je Al Nasr FC iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ondje je radio od studenog 2022. do lipnja ove godine. Prije toga Tomić je vodio Rijeku, Lokomotivu, Istru 1961, HNK Šibenik, ZJ Yiteng, TJ Songjiang i BJ Baxy.

Nakon ispadanja od AEK-a Bišćan je rekao: “Čestitam AEK-u i njegovim igračima na prolasku dalje. Želim i čestitati mojim igračima za trud. Igrali su u vrlo teškim uvjetima na ovom stadionu. Ovo je za mene jako tužan trenutak, vjerojatno najgori u cijelom životu. Bili smo jako blizu prolaska, ali na kraju ipak nismo uspjeli.

Možemo sad analizirati kako god hoćemo, ali nije trenutak da se rade analize zašto se to dogodilo na kraju susreta. U ovom trenu nemam volje ni za što, najviše mi je žao mojih dečkiju, zaista. Ovdje doći, odigrati ovako, biti toliko blizu, na kraju na najgori mogući način izgubiti taj prolaz. Stvarno ne vidim smisla da još nešto komentiram.”

Komentari

komentara

« Povratak