DOLAZ KAO VELIKO POJAČANJE: Perišić na korak do novog kluba!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić prošlog ljeta potpisao je za engleski Tottenham, a svi znamo da je otišao u London zbog talijanskog stratega Contea. No, na kraju to nije bila idealna sezona s obzirom da nisu ostvareni glavni ciljevi.

Krajem ožujka Antonio Conte postao je bivši, a već onda su krenule priče kako će i Ivan Perišić napustiti klub nakon završetka sezone. Kombinacija je bilo mnogo, a najviše se spominjao veliki povratak u Italiju gdje je trebao opet na sebe staviti dres Intera. Nekako je uvijek bila aktualna priča o spektakularnom povratku u Hajduk, ali izgleda kako još uvijek ništa od toga.

Naime, turski mediji pišu kako Perišića u svojim redovima želi vidjeti slavni Fenerbahče! Turski gigant jučer je potvrdio dolazak Edina Džeke, a sad radi na novom transferu. Tvrdi se da su pregovori u tijeku i da bi Perišić mogao stići u klub koji je 19 puta slavio naslov turskog prvaka, a još 24 puta završio prvenstvo na drugom mjestu.

Perišić trenutno vrijedi sedam milijuna eura prema ‘Transfermarktu’, a ugovor s klubom iz Londona traje do ljeta 2024. godine. Ostaje za vidjeti što Turci planiraju napraviti u vezi toga.

Dodajmo kako je Perišić ranije rekao da bi volio odigrati barem jednu sezonu u Hajduku, no u ovom trenutku ima bogatijih ponuda i tek treba vidjeti kako će se sve razviti.

Komentari

komentara

« Povratak